Welkom op Woningontruiming-Hoeksche Waard


Persbericht:


Per 1 april 2017 zal onze onderneming ophouden met haar bestaan. Zowel de geplande opdrachten van onze hoofdonderneming Project Cleaning maar ook de geplande opdrachten onder onze handelsnamen Woningontruiming-Hoeksche Waard en Woningontruiming-Rotterdam zullen tot eind maart 2017 worden uitgevoerd.

In de 5 jaar dat onze onderneming actief is geweest hebben wij altijd een hoge kwaliteit willen nastreven, zowel in duurzaam ondernemen als in onze dienstverlening naar onze opdrachtgevers.

In onze dienstverlening hebben wij getracht sociale ondersteuning voor onze opdrachtgevers te bieden, ruimte te bieden voor emotionele en persoonsgebonden situaties en onze diensten aan te passen per opdrachtgever. Ook hebben we gekozen voor duurzame afvalverwerking (recycling), exporteren van inboedel naar ontwikkelingslanden (een van onze duurzame projecten), schenkingen van inboedel aan lokale hulporganisaties (tweedehandsjes) en ecologisch inkoop (gerecycled papier, afbreekbare schoonmaakmiddelen en duurzame marketing)

Echter door de daling van de frequentie van onze opdrachten kunnen wij niet langer deze kwaliteit aanbieden. Dit is dan ook onze hoofdreden om onze onderneming per 1 april 2017 te sluiten.

 

Met vriendelijke groet,

Projectleiders; Marisse van Drunen, Febe de Jong en Ton van Drunen.

 

 

  


UA-49052133-1